Сряда, 10 Октомври 2012 17:45
Оценете статията
(0 гласа)

Бултрасите заплашиха пияници, които искат да спрат строежа на новата база в "Коматево"

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) разпространиха официална декларация чрез сайта си bultras.com в защита на новостроящата се клубна база в пловдивския квартал "Коматево".

 

От няколко дни местните жители заплашват, че ще прибегнат до гражданско неподчинение, ако ракиджийницата им бъде преместена. Незаконната постройка влиза в парцела и обсега на строителните работи.

 

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев преди един месец заяви, че е намерено ново място за казана за ракия. Местните обаче не искат и да чуят, защото било до гробищата.

 

Позицията на бултрасите:

 

Група пияници скочиха днес на новият спортен център на ПФК "Ботев Пловдив" в Коматево. Става дума за прочутата вече ракиджийница, която се намира на територията на вече бившия стадион. Прави впечатление, че хората в крайния квартал на Пловдив не искат и да чуят за обновяване и строеж на каквито и да било съоръжения. Напротив, българинът си държи на схлупения навес с тенекиените канчета, на занемарените терени, на кравите и козите около стадиончето и на селския рахат.

 

За съжаление въпросните хора имат и наглостта да обявят, че ще блокират улиците и Околовръстното шосе, което минава през квартал Коматево, ако им бъде премахната незаконната постройка. Общината не иска да влиза в конфликт и предлага на местните пиянки да им премести "църквата", но те и това отказват, като се вижда от кадри по една телевизия.

 

Хора, осъзнайте се!!!

 

Ние също няма да стоим безучастни срещу тази свободия и срещу идеята града ни да не се развива в правилна насока, заради вас. Няма да поставяме на заден план светлото бъдеще на Ботев Пловдив заради една незаконна постройка на групичка хора, които по цял ден се наливат с ракия и водка и бистрят политиката на страната. 10 години се борихме срещу управлението на клуба ни и постигнахме целта си. Успяхме да привлечем зад жълто-черната идея един достоен човек в лицето на Цветан Василев да инвестира в нашия клуб, в нашия град и в нашите деца.

 

Затова призоваваме:

 

"Не скачайте на Ботев Пловдив и феновете му, защото ние сме доста повече от вас и бързо можем да решим конфликта с още по-голяма барикада, не мислите ли?"

 

БОТЕВ ПЛОВДИВ НАД ВСИЧКО

Последна промяна на Сряда, 10 Октомври 2012 17:52

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото