Четвъртък, 23 Май 2019 10:02
Оценете статията
(0 гласа)

В началото на юни - 7-ият турнир в памет на Чика Дени

Готови ли сте за най-чаканото лятно събитие? Седмият фен турнир в памет на нашия приятел Младен Алексиев - Дени вече чука на вратата!

 

Тази година за провеждането му сме избрали датите 7, 8 и 9 Юни. Малко повече от две седмици остават до любимия на всички уикенд, в който "Армията" отново ще бъде залята от червено море. Стотици литри бира ще се леят, а зрелищата на зеления килим за кой ли път ще ни оставят без думи. Отново ще почетем своя приятел Дени така, както само ние можем!

 

Не малко отбори вече заявиха амбициите си за тазгодишната надпревара, а наши приятели от чужбина също се готвят да станат част от празника. Сигурни сме, че и това издание на турнира ще предложи много емоции и приятни моменти на присъстващите. Затова - не се колебайте да бъдете тук, дори и само като зрители!

 

СТОТИЦИ АРМЕЙЦИ НА ЕДНО МЯСТО, ОБЕДИНЕНИ ОТ СВЕЩЕНАТА ИДЕЯ... НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОПУСНЕШ!

 

✅ ЗАПИСВАНЕ

Можете да се запишете от формата на този линк: https://forms.gle/A3jVzTiCfnQK3Ndq7

 

Краен срок: 3 Юни 20:00

 

✅ ТАКСА

Таксата за участие отново е 100 лв. на отбор без значение от броя на състезателите в него. За отбори, съставени изцяло от непълнолетни състезатели, таксата е 50 лв.Всички приходи от турнира отиват в сметката на "Сектор Г" и ще бъдат използвани за бъдещите нужди на трибуната ни.

 

✅ ПРАВИЛА

Всички отбори трябва да бъдат съставени от минимум 6 човека (ще се играе във формат 5 + 1). 

❗ Силно препоръчително е в отборите да няма професионални играчи, за да се запази любителският характер на турнира.

 

✅ РЕГЛАМЕНТ

Ще бъде уточнен веднага след като разберем окончателния брой на записаните отбори.

 

✅ ПРОВЕЖДАНЕ

Турнирът ще се проведе на 7, 8 и 9 Юни на тренировъчните игрища на "Армията". Ще се постараем програмата да бъде удобна за всички, като разбира се с предимство ще бъдат пътуващите от далеч. В бланката за записване ще имате възможност да отбележите, ако имате предпочитания за часовете на мачовете си.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото