Петък, 09 Ноември 2018 08:07
Оценете статията
(0 гласа)

Враца се готви за празник, Ботев се завръща в града!

След 14 гостувания от началото на сезона Ботев (Враца) ще се завърне у дома. В четвъртък, 8 ноември, беше поставено осветлението на стадион "Христо Ботев", който вече отговаря на всички изисквания. Официалната “Фейсбук” страница на врачани публикува снимка, на която ясно се вижда, че четирите стълба с прожектори вече са поставени с помощта на кран.

 

"Специално благодарим на Дунав (Русе), че в името на феновете и добрата атмосфера на стадиона приеха да гостуват във Враца преди да сме приключили формално с ремонта. Много други клубове не биха направили този жест. В знак на признателност ще пуснем безплатно всички привърженици от Русе, които дойдат в неделя на мача (от 12:15 часа)", съобщиха от Ботев.

 

Треньорът на Ботев изрази известно безпокойство преди мача заради голямата еуфория около завръщането на отбора у дома. "Притеснявам се тази еуфория да не ни попречи донякъде. Надявам се това да не се отрази на момчетата. Подхождаме напълно сериозно към мача. Сблъсъкът е между два равностойни отбора и който тим е по-мотивиран, ще надделее", коментира Сашо Ангелов.

 

"Повечето фенове естествено ще бъдат бонус за нас и мисля, че няма да ги разочароваме", добави треньорът на Ботев (Враца).

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото