Четвъртък, 24 Май 2012 03:04
Оценете статията
(0 гласа)

СНИМКИ: Трибуните на Лудогорец - ЦСКА

СНИМКИ: Трибуните на Лудогорец - ЦСКА

Лудогорец и ЦСКА изиграха последния мач от това първенство на "А" група в директен спор за титлата на България. Разградчани спечелиха с 1:0, което означаваше историческа първа титла за клуба от Делиормана.

 

"Лудогорец Арена" бе буквално препълнен с публика, като стотици фенове и на двата отбора останаха извън съоръжението, немалко от тях и със закупени билети. 900-1000 пък бяха феновете на ЦСКА, натъпкани като сардини в клетката за гости, които въпреки неудобството подкрепиха своя тим до последния съдийски сигнал.

 

Преди и след края на мача те създадоха доста работа на местните стюарди и полицаи, първо обстрелвайки с горящи факли и сигнални ракети най-близкостоящите до тяхната трибуна запалянковци на домакините, а след края ядосани от загубата се сбиха с органи на реда, като има пострадали и от двете страни.

 

Огромната радост беше за феновете на Лудогорец, които пък направиха хореография в единия си централен сектор, изрисувайки с картони буквата "Л". Освен това те използваха голямо количество факли, както и извадиха култови транспаранти със закачки към Сектор "Г".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: Sportni.bg

 

ВИДЕО С АТМОСФЕРАТА НА СТАДИОНА В РАЗГРАД - ТУК!

Последна промяна на Четвъртък, 24 Май 2012 03:55

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 хах 2012-06-13 21:47 #2
Цитирам кур за резаняците:
всички селтаци, държащи факли в съда и със забрана!!! Къв е тоя двоен аршин дето показват милиционерите и институциите???


КУРА ГО ЯДОХА ВСИЧКИ ЦСКАР4ета дето се мислят за мъже като са татуират смешници ахахах яжте тупалките комунисти долни
Цитат
-1 кур за резаняците 2012-05-25 00:50 #1
всички селтаци, държащи факли в съда и със забрана!!! Къв е тоя двоен аршин дето показват милиционерите и институциите???
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото